Keuzegids Online - Zakelijk

Waarom de Keuzegids Online – Zakelijk?

Met de Keuzegids Online krijgt u toegang tot alle inhoud van de Keuzegidsen. Daarmee kunnen studiekiezers zich voorbereiden op een slimme studiekeuze en kunnen docenten, decanen en studieadviseurs hen daar optimaal bij begeleiden. De gidsen zijn via de browser te raadplegen met inloggegevens.

Tarieven

Een abonnement op Keuzegids Online (zakelijk) kost €50 per gids per jaar. U krijgt inloggegevens voor één gebruiker. U kunt het aantal inlogs uitbreiden voor €15 per gebruiker per gids. De bedragen zijn excl. BTW. Lees hier de Algemene Voorwaarden.

Elke editie van de Keuzegids verschijnt jaarlijks, en vervangt de voorgaande editie. Deze overeenkomst en de licentie zijn daarom voor elke gidseditie geldig tot de verschijning van de eerstvolgende editie. Bij verschijning van de nieuwe edities (begin schooljaar) wordt de licentie automatisch (maar niet stilzwijgend) verlengd*. Keuzegids B.V. zal de licentiehouder tijdig informeren over de verlenging en zal de licentiehouder de mogelijkheid bieden hiervan af te zien.

Aanvragen:

  • N.B. een licentie kost €50/gids voor een jaar (excl. BTW)
  • N.B. Vanaf 2 gebruikers betaalt u €15/jaar per gekozen gids extra (excl. BTW). Bij meer dan 12 gebruikers adviseren wij u te informeren naar de mogelijkheden voor een campuslicentie.
    Wanneer u akkoord gaat met de voorwaarde, ontvangt u per mail de factuur en uw inloggegevens.