Kwaliteitszegels

Voor de beste opleidingen, hogescholen, universiteiten en ROC’s

Opleidingen en onderwijsinstellingen die in de Keuzegids als beste beoordeeld worden, krijgen een speciaal kwaliteitszegel toegekend. Als je dat zegel op een website of in een brochure van een onderwijsinstelling ziet staan, dan weet je dus meteen dat het onderwijs van kwalitatief hoog niveau is.

Onze kwaliteitszegels

Gebruiksvoorwaarden

Werkt u bij een onderwijsinstelling die goed scoort in de Keuzegids? Dan mag u onder de volgende voorwaarden het kwaliteitszegel gebruiken voor voorlichting en marketing (bijvoorbeeld op websites, in brochures, etc.):

  • De instelling of opleiding dient te voldoen aan de criteria die bij het betreffende zegel horen. De criteria staan naast elk zegel vermeld. Stuur bij twijfel een mail naar de redactie van Keuzegids.
  • Het kwaliteitszegel dient altijd gepaard te gaan met een link naar https://keuzegids.nl. Zo kan de lezer de bron en betekenis van het zegel verifiëren.
  • Het zegel mag alleen gebruikt worden door de onderwijsinstelling waarop het van toepassing is. Het is derde partijen niet toegestaan het zegel te gebruiken.

Hoge resolutie

De zegelbestanden die u op deze website aantreft zijn de beste versies waarover we beschikken. Het zijn geen “echte” hoge resolutie zegels, maar ze zijn wel dusdanig groot dat ze tot 1m² geprint kunnen worden zonder kwaliteitsverlies.