Kwaliteitszegel Keuzegids Masters

Voor de beste masteropleidingen

Opleidingen die in de Keuzegids Masters als beste beoordeeld worden, krijgen een speciaal kwaliteitszegel toegekend. Zie je dat zegel op een website of in brochures van een instelling staan, dan weet je dus meteen dat het onderwijs van kwalitatief zeer hoog niveau is.

 

Keuzegids Masters (bestellen)

 


hoge resolutie
of
engelstalig

Topopleiding

In de Keuzegids Masters heeft deze opleiding een totaalscore van ++ of +++ in de tabel “ranglijst”. Dit betekent dat de opleiding tot de beste van Nederland behoort.

Bekijk het overzicht van alle topopleidingen

 

 


hoge resolutie

Beste universiteit

In de Keuzegids Masters heeft deze universiteit de hoogste totaalscore in de ranglijst van universiteiten (zie de tabel op pagina 13).

 

 


hoge resolutie

Beste voltijd universiteit

In de Keuzegids Masters heeft deze universiteit de hoogste totaalscore in de ranglijst van universiteiten met voltijdopleidingen (zie de tabel op pagina 13).

 

 


hoge resolutie

Beste algemene universiteit (voltijd)

In de Keuzegids Masters heeft deze universiteit de hoogste totaalscore in de ranglijst van algemene universiteiten met voltijdopleidingen (zie de tabel op pagina 13).

 

 


hoge resolutie

Beste klassieke universiteit (voltijd)

In de Keuzegids Masters heeft deze universiteit de hoogste totaalscore in de ranglijst van klassieke universiteiten met voltijdopleidingen (zie de tabel op pagina 13).