De Keuzegidsredactie heeft de oordelen over de opleiding(-en) Social Work van Hogeschool Rotterdam bijgesteld. Hierdoor stijgt de totaalscore van de hogeschool van 53 naar 53,5 punten.

In de eind september verschenen Keuzegids Hbo 2018 waren de gebruikte studentenoordelen op een te smalle selectie gebaseerd. De meningen van eerstejaars waren niet meegeteld. En zij oordeelden gemiddeld positiever. De scores van de opleidingen die dit jaar samengaan in Social Work zijn nu iets aangepast. De belangrijkste wijziging geldt voor de studie MWD, die van 38 naar 44 punten stijgt.

Door deze correcties gaat ook de instellingsscore van Hogeschool Rotterdam iets omhoog, van 53 naar 53,5 punten. Daarmee eindigt de school in de ranglijst van hogescholen nog net iets boven twee collega’s uit de Randstad: Inholland en de HU. Vorig jaar scoorde de Hogeschool Rotterdam in de Keuzegids overigens nog 56 punten.

Deze correcties – en andere, kleinere aanpassingen op de gids – zijn vanaf nu verwerkt in de Keuzegids Online die op veel scholen beschikbaar is. Ze staan ook in het erratumvel dat als pdf beschikbaar is.